Show Info
© 2019 CRAFT | Engineering Studio

Shane Residence

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { jQuery( '#example3_2547' ).sliderPro({ //width width: "100%", //height height: 500, //autoplay autoplay: false, autoplayDelay: 5000, arrows: true, buttons: false, smallSize: 500, mediumSize: 1000, largeSize: 3000, fade: false, //thumbnail thumbnailArrows: true, thumbnailWidth: 120, thumbnailHeight: 120, thumbnailsPosition: 'bottom', thumbnailPointer: true, centerImage: true, imageScaleMode: 'cover', allowScaleUp: true, startSlide: 0, loop: true, slideDistance: 5, autoplayDirection: 'normal', touchSwipe: [...] Details
Shane_01_300_1800_High
Shane_04_300_1800_High
Shane_03_300_1800_High
Shane_02_300_1800_High
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Brooklyn, New York

The Shane Residence project involved the renovation of a single family brownstone in Brooklyn, New York. The key structural feature is a glass floor that sits on a series of glass beams designed to maximize the amount of natural light. Craft was involved in the CA phase of the project.

(Image Credit:  Craft | Engineering Studio)