Show Info
© 2021 CRAFT | Engineering Studio

AutoCamp

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { jQuery( '#example3_4246' ).sliderPro({ //width width: "100%", //height height: 500, //autoplay autoplay: true, autoplayOnHover: 'pause', autoplayDelay: 5000, arrows: true, buttons: false, smallSize: 500, mediumSize: 1000, largeSize: 3000, fade: true, //thumbnail thumbnailArrows: true, thumbnailWidth: 120, thumbnailHeight: 120, thumbnailsPosition: 'bottom', thumbnailPointer: true, centerImage: true, imageScaleMode: 'cover', allowScaleUp: true, startSlide: 0, loop: true, slideDistance: 5, autoplayDirection: [...] Details

AutoCamp Cape Cod-007
AutoCamp Cape Cod-009
AutoCamp Cape Cod-008
AutoCamp Cape Cod-011
AutoCamp Cape Cod-010
AutoCamp Cape Cod-005
AutoCamp Cape Cod-012
AutoCamp Cape Cod-003
AutoCamp Cape Cod-006
AutoCamp Cape Cod-004
AutoCamp Cape Cod-001
AutoCamp Cape Cod-002
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

AutoCamp

Cape Cod, Massachusetts

AutoCamp Cape Cod is the latest in a series of luxury camping experiences that have launched around the country over the past few years. The Cape Cod location is situated on a hilly landscape in Falmouth, Massachusetts overlooking Buzzard’s Bay. The primary physical infrastructure on the site, the signature clubhouse, is surrounded by an array of fixed Airstream campers amidst the foliage. Embracing a mid-century modern feel, the clubhouse’s overlapping building masses and large glazed walls open to the surroundings, allowing uninterrupted enjoyment of the great outdoors from within. With a customizable layout, the main building creates a free-flowing interior space that ranges in scale from spacious double-height indoor-outdoor spaces to private meeting rooms and secluded reading areas. Picturesque views of the surrounding landscape and towards the bay are intentionally free of structure to maximize sight lines and viewing angles.

(Image Credit: Matt Kisiday, Read McKendree/JBSA)

Architect: Workshop/APD