Show Info
© 2019 CRAFT | Engineering Studio

University of Michigan Cyclotron Addition

document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { jQuery( '#example3_2580' ).sliderPro({ //width width: "100%", //height height: 500, //autoplay autoplay: false, autoplayDelay: 5000, arrows: true, buttons: false, smallSize: 500, mediumSize: 1000, largeSize: 3000, fade: false, //thumbnail thumbnailArrows: true, thumbnailWidth: 120, thumbnailHeight: 120, thumbnailsPosition: 'bottom', thumbnailPointer: true, centerImage: true, imageScaleMode: 'cover', allowScaleUp: true, startSlide: 0, loop: true, slideDistance: 5, autoplayDirection: 'normal', touchSwipe: [...] Details
Loading image...

Ann Arbor, Michigan

The Cyclotron Addition is an underground extension to the Medical School Science Building at the University of Michigan. If features two Cyclotron units enclosed within a vault with seven foot thick concrete walls. The roof of the addition which is the structure for the courtyard above is a concrete waffle slab on columns.

(Image Credit: Lord Aeck Sargent Architecture)

* Structural Engineer: Nathaniel M. Stanton while working at Robert Darvas Associates